ETHIOPISCH RESTAURANT SUNSHINE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 354 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ethiopisch Restaurant Sunshine. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 19:35 eten besteld om 17.26 , kwam na twee uur later gebeld, email naar thuisbezorgd.nl gestuurd. 2 uur moeten wachten door FOUT Thuisbezorgd, geen telefoon nummer. Thuisbezorgd schandaal!
17 feb 2024 om 7:05 Levering duurde veel te lang. Eerst zou het 55 minuten duren toen werdt het al snel 90 en toen er nog 2 minuten stond werd het ineens nog 35 minuten langer. Wel goede smaak.
16 feb 2024 om 22:01 Het was het wachten waard. Bezorgtijd was iets langer dan vooraf gedacht, maar wat een genot om te eten. Een aanrader
16 feb 2024 om 12:18 Het eten was heel lekker gekruid en smaakvol, verrassende gerechten! Bezorging duurt wel lang.
15 feb 2024 om 8:41 Took more than 2 hours to arrive and was not flavourful.
2 feb 2024 om 22:06 Fan van de full!
25 jan 2024 om 21:34 Het duurde 120 minuten, ze begonnen er pas laat aan. Kan Eten lekker. Wachttijd helaas 2 uur! Dan beter geen bestelling meer mogen opnemen.
19 jan 2024 om 22:17 best food!
17 jan 2024 om 19:52 Eten heerljik zoals altijd, bezorging deze keer prima, binnen een uur
13 jan 2024 om 22:09 Superlekker eten en enorme portie. Al jarenlang favoriet, tijd niet geweest en stelt niet teleur. Wou vanavond bestellen maar besloot langs te gaan voor afhaal vanwege lange bezorgtijd, dat blijkt een goede keuze als ik de reviews hieronder lees. :)
28 dec 2023 om 19:41 Het eten kwam pas na 2 uur. Ik had de recensies moeten lezen voordat ik bestelde. Het restaurant en Thuisbezorgd gaven allebei geen sjoege. De Yetitmatim ferfer bestond bijna alleen uit stukjes injera met pepertjes. Die raad ik niet aan.
20 dec 2023 om 20:42 My order hasn't been delivered, I was still charged for it, customer service was really not helpful and said they can't do anything since the driver says it was delivered. Will never order with Thuisbezorgd again