ETHIOPISCH RESTAURANT SUNSHINE

ETHIOPISCH RESTAURANT SUNSHINE De beste Ethiopische keuken in Utrecht!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 290 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ethiopisch Restaurant Sunshine. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 10:04 BEST FOOD EVER! Zoals altijd was het weer heerlijk! 10/10. Ik blijf het zeggen. Ik kan echt iedereen aanraden om hier te gaan eten of te bestellen. Deze mensen zijn zo aardig, en het eten is gewoon goddelijk. Het is echt elke cent waard.
29 jul 2022 om 22:50 Soep had gelekt, het hele tasje en alle gerechten zaten onder. Bezorger keek ernaar en haalde z’n schouders op en gaf het druipende tasje zonder excuses of iets. Jammer dat we zn fooi al hadden doorgegeven in de app! In mijn eten zat een haar.
24 jul 2022 om 21:40 Ik wist altijd diep down dat ik iets miste in mn leven, tot ik Ethiopisch eten at, HALLO IEDEREEN DIT WAS DE BESTE MAALTIJD DIE IK HEB GEHAD IN LANGE TIJD GOD DAMN, jullie restaurant was wat ik miste in mn leven jullie eten is 10/10 ik ga nooit weg
17 jul 2022 om 18:22 Food is amazing!
1 jul 2022 om 20:51 Bezorging duurde bijna twee uur. Één dessert zat niet bij de bestelling, het andere bestond uit cocktailfruit uit blik met yoghurt en honing. Verder prima, goede linzensoep en Bozena Shiro.
30 jun 2022 om 21:22 Heerlijk! Fijn dat er meerdere vegan opties zijn. Injeras waren ook erg goed. En heel snel bezorgd.
14 jun 2022 om 21:25 Twee uur te laat bezorgd. Wel echt lekker.
30 mei 2022 om 14:19 Spicy, meaty and full of flavour.
9 mei 2022 om 11:03 Delicious spicy exotic food! We couldn't help stuffing ourselves and savouring every bite.
7 mei 2022 om 16:07 Het eten was een ware smaaksensatie met veel variatie en keuze voor vegetarisch ete. Bij het afhalen waren we iets te vroeg en tijdens het (korte) wachten werden we goed bediend en hadden we gezellige gesprekken met de bediening. Een echte aanrader.
10 apr 2022 om 23:28 We hebben om 17u besteld voor bezorging om 19u. Het was er uiteindelijk pas om een paar minuten voor 20, het meeste was lauw, de rest koud. De smaak was prima, maar wat een megaslechte planningsskills hebben deze mensen.
9 mrt 2022 om 12:11 Lange bezorgtijd, maar wachten waard, was weer heerlijk!