ETHIOPISCH RESTAURANT SUNSHINE

ETHIOPISCH RESTAURANT SUNSHINE De beste Ethiopische keuken in Utrecht!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 279 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ethiopisch Restaurant Sunshine. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 11:03 Delicious spicy exotic food! We couldn't help stuffing ourselves and savouring every bite.
7 mei 2022 om 16:07 Het eten was een ware smaaksensatie met veel variatie en keuze voor vegetarisch ete. Bij het afhalen waren we iets te vroeg en tijdens het (korte) wachten werden we goed bediend en hadden we gezellige gesprekken met de bediening. Een echte aanrader.
10 apr 2022 om 23:28 We hebben om 17u besteld voor bezorging om 19u. Het was er uiteindelijk pas om een paar minuten voor 20, het meeste was lauw, de rest koud. De smaak was prima, maar wat een megaslechte planningsskills hebben deze mensen.
9 mrt 2022 om 12:11 Lange bezorgtijd, maar wachten waard, was weer heerlijk!
6 mrt 2022 om 7:51 Fantastisch eten en netjes op tijd zoals aangegeven. Altijd top kwaliteit en smakelijk!
23 feb 2022 om 20:36 Heerlijk! We hadden de full met boerenkool en gekruide linzensaus (en nog iets met kikkererwten). Mooie verse enjera’s. Ruimte porties en snel bezorgd. Gezond comfort food.
15 feb 2022 om 20:35 It was quite slow, but the food was very good. I really like the chicken and the lentil soup.
15 feb 2022 om 20:02 Absolutely delicious!!
7 feb 2022 om 8:55 Ik kan dit echt aan iedereen aanbevelen! Het eten is echt HEERLIJK en ze zijn echt altijd super vriendelijk! Mocht je niet bekend zijn met de keuken, maar het toch een keer willen uitproberen? Niet twijfelen! Bel ze anders gewoon voor advies.
5 feb 2022 om 21:12 Erg lekker, niet heel punctueel
20 jan 2022 om 21:42 Zeer goede smaak
17 jan 2022 om 10:39 Eten was oké . Heb daar lekkerder gegeten dan nu met bezorgen . Had ook idee dat de injera’s zuurder waren dan ik ooit gehad heb .