ETHIOPISCH RESTAURANT SUNSHINE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ethiopisch Restaurant Sunshine. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 21:25 De kippenpootjes zijn heul lekker!
15 jan 2023 om 10:03 Het eten was top. Alleen op de website staat dat je een gratis drankje krijgt bij je bestelling. Ik had gekozen voor honingwijn. Maar dat zat er niet bij. Jammer. daarom 4 sterren
19 dec 2022 om 10:02 Zoooo lekker!!!!!!
16 dec 2022 om 18:28 Ontzettend lekker, zowel de erwtensoep vooraf als de key wot ! Het was niet meer helemaal warm, maar aangezien de mussen van het dak vriezen en de bezorger meer dan een kwartier moest fietsen, alleen maar dikke voor iedereen.
28 nov 2022 om 9:20 De salade als voorgerecht was een hap yoghurt met ijsbergsla en de fruitcocktail bestond uit alleen ananas. Rund was wat koud, maar wel op smaak. Al met al vanuit mij geen aanrader.
26 nov 2022 om 19:10 Heerlijk!
26 okt 2022 om 11:02 Jullie eten 10/10 en ook healthy love voor jullie eten
13 okt 2022 om 20:14 Heerlijk! Fan van de Gommen Wot en Foel. Voor mij soul food.
29 sep 2022 om 20:31 Altijd erg lekker maar ik had Gommen Wot besteld (stond ook op de bon) en kreeg Gomen Besiga. Met andere woorden: ik heb een vegetarisch gerecht besteld en kreeg een vleesgerecht. Die heb ik helaas moeten weggooien want we eten geen vlees.
18 sep 2022 om 10:04 BEST FOOD EVER! Zoals altijd was het weer heerlijk! 10/10. Ik blijf het zeggen. Ik kan echt iedereen aanraden om hier te gaan eten of te bestellen. Deze mensen zijn zo aardig, en het eten is gewoon goddelijk. Het is echt elke cent waard.
29 jul 2022 om 22:50 Soep had gelekt, het hele tasje en alle gerechten zaten onder. Bezorger keek ernaar en haalde z’n schouders op en gaf het druipende tasje zonder excuses of iets. Jammer dat we zn fooi al hadden doorgegeven in de app! In mijn eten zat een haar.
24 jul 2022 om 21:40 Ik wist altijd diep down dat ik iets miste in mn leven, tot ik Ethiopisch eten at, HALLO IEDEREEN DIT WAS DE BESTE MAALTIJD DIE IK HEB GEHAD IN LANGE TIJD GOD DAMN, jullie restaurant was wat ik miste in mn leven jullie eten is 10/10 ik ga nooit weg